Shenzhen Fable Jewellery Technology Co., Ltd.

Co. van de de Juwelentechnologie van de Shenzhenmythe, Ltd.

Wij maken beter het!

Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: Mythe
Aantal werknemers: >50
Jaarlijkse omzet: >5000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

Co. van de de Juwelentechnologie van de Shenzhenmythe, Ltd werd opgericht in 2006, dat in Shenzhen de plaats bepaalde van die Chinees Juwelenkapitaal wordt genoemd. Shenzhen, met zijn unieke geografische plaats en ontwikkelingsvoordelen, is grootste internationaal goed-kent juwelen van de productiebasis en handel reeks verspreide plaatsen. Het is ook het internationale informatiecentrum van de juwelenindustrie evenals opleidingscentrum van juwelenschatting.

 

Mythenadruk op onderzoek en ontwikkelings, het produceren en marketing juwelendetectiona en identificatieinstrumenten. Het specialiseerde zich etc. in Gemmicroscoop, Gemrefractometer, Lijstspectroscoop, Handbediende Spectroscoop (Grating Spectroscoop en Prismaspectroscoop), Kalkspaat Dichroscope, Lijstpolariscoop, Draagbare Polariscoop, LW/SW-Ultraviolette Lamp, Optische Vezelverlichting (Koude Lichtbron), het Meetapparaat van het Diamantaandeel, Hardheidspotlood, de Reislaboratorium van Gemindentifying. Sommige producten zijn gepatenteerd in China.

 

De mythe dringt op het principe van „Uitstekende Kwaliteit, Redelijke prijs, Eerlijkheid, Samenwerking“ aan en treft vaste maatregelen om ononderbroken ontwikkeling in binnen- en buitenland te bereiken door geavanceerde producten met concurrerende prijzen en de betere dienst aan te bieden.

 

Zeker, zijn uw steun en raad de richting en de motivatie van de Mythe. De mythe zal zoals altijd hoogte verstrekken - kwaliteitsproduct en de uitstekende dienst.

 

Als u met Mythe tevreden bent, gelieve te delen met meer vrienden van u.

 

Dank u!

 

Geschiedenis

2008 begon de Mythe zijn zaken in Shenzhen;

 

2009 Jaarlijkse verkoop van 0,5 Miljoen RMB;

 

2010 Jaarlijkse verkoop van 1,8 Miljoen RMB;

 

2011 jaarlijkse verkoop van 3,7 Miljoen RMB;

 

2012 jaarlijkse verkoop van 6,9 Miljoen RMB;

 

2013 jaarlijkse verkoop van 9,6 Miljoen RMB;

 

2014 jaarlijkse verkoop van 19,8 Miljoen RMB;

 

2015 zullen wij tot het verschil maken

 

2016 tonen de Juwelen van HK

 

Dienst

Wij zijn de fabriek van het Gemological-Instrument en wij op voorwaarde dat u de betere kwaliteit en de dienst.

Wij kunnen het speciale punt voor u aanpassen aangezien wij een zeer sterke vaardigheid en een macht op zowel OEM als ODM hebben.

 

Ons Team

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in